Esti mama, nu uita ca esti femeie!

Esti mama. Bucuria maternitatii nu poate fi depasita de niciun alt eveniment din viata ta! Primul zambet, primul dinte, primii pasi – bucurii nemasurate. Puiul tau este cea mai importanta persoana din Univers, nimic nu poate schimba asta.

Uneori te simti obosita, depasita de micile probleme care apar constant pe parcursul zilei: copilul e in perioada de eruptie dentara si s-a trezit de 154 de ori noaptea; te-ai straduit sa ii faci cea mai buna si sanatoasa mancare, dar nu o apreciaza; abia ai terminat de dat cu aspiratorul si a gasit biscuitii pe care ii mananca plimbandu-se prin toata casa. Cand, in sfarsit, crezi ca poti intra la dus pentru ca a adormit de pranz, il auzi scancind. Suna cunoscut? Treci prin asta zilnic?

Atunci cand ai obosit nu trebuie sa renunti, ci doar ai nevoie de o pauza. Dar cum poti lua o pauza de la meseria de MAMA? De la a fi mama nu poti lua pauza, dar, din cand in cand, aminteste-ti ca esti femeie! O manichiura, un tratament facial, un prosecco cu prietenele tale, o geanta noua!

Kalencom a creat pentru mamele chic niste super-gentute. Printre altele, Kalencom produce si olita portabila Potette Plus – sigur o stii! Dar sa revenim la gentute: le poti gasi in multe modele: colorate, sobre, jucause, uni – ai de unde alege! Clutch-ul este ideal cand iesi la o plimbare cu copilul in parc: iti incap cheile, telefonul, portofelul, servetele, servetele umede, un scutec – practic iti acopera basic needs. O poti purta pe incheietura mainii, sau o poti agata de carut. Are inclusa saltea pentru schimbat, dar o poti purta si seara, la o iesire cu prietenele. Dar, mai mult decat atat, arata super-fashion, iar detaliile sunt premium, high end. Gasesti toate modelele disponibile AICI.

cover

Asadar, nu uita de acele mici gesturi care sa iti aminteasca in mod constant ca esti femeie! Cand femeia este fericita, toata familia este fericita!



Lasă un comentariu